Cultureel Café in Mook

Algemeen

MOOK - De laatste Mookse Cultureel Café-avond van dit jaar vindt plaats op 27 november.

Babs Ligthart, Karin Videc, Simone Houtman en Betty Duyghuisen kennen elkaar van een harp-ensemble onder begeleiding van Anouk Platenkamp. Simone is ooit begonnen met pianospelen en is later overgestapt op de harp. Babs is bekend met viool spelen en bekwaamde zich ook op de harp."Ik houd vooral van vrolijke volksmuziek waar je een blij gevoel van krijgt. Karin heeft het harp spelen weer opgepakt en heeft het duidelijk niet verleerd. Betty is drie jaar geleden begonnen met harpspelen. Zij zullen op hun Keltische harpen Ierse folkmuziek ten gehore brengen.

Martien van Dommelen presenteert zijn druppelfotografie. Martien creëert met een druppelapparaat, highspeedcamera en laptop zijn intrigerende druppelfoto's met wonderbaarlijke kleuren. Van het vallen en uiteenspatten van een druppel in een vloeistof maakt hij de meest prachtige composities.

Rinske Kegel is schrijfster van gedichten,verhalen,columns,theater en alles wat hier tussen valt. Zij won verschillende literaire prijzen. Rinske zal voorlezen uit haar boekje 'Dierenrijk'. Tevens zal zij gedichten voordragen uit haar bundel.

Ieder programma onderdeel duurt twintig minuten afgewisseld door pauzes. Tijdens de pauzes zorgen Rob Bakker, Rob Egging, Henri Giebels en Stan Brinkhoff voor de muzikale omlijsting.

Het Cultureel Café vindt plaats op woensdag 27 november in 't Môk's Café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Het programma begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant