Afbeelding
Foto: Eigen Foto

KaDoo! ziet het levenslicht en pakt uit

Foto: Eigen foto

GROESBEEK - Zaterdag 7 oktober presenteert het nieuwe Nederlandstalige duo KaDoo! In zaal De Linde zijn eerste cd-single.

KaDoo! wordt gevormd door de uit Nijmegen afkomstige Bert Kabelaar, in het het verleden zanger/gitarist van de in de regio destijds welbekende formatie December, en Meta van Doorn uit Groesbeek, zangeres van de band Triple – MA en in de omgeving bekend van haar vocale samenwerking met ondermeer Theo Gerrits, Jan Meijers en Marcel Janssen.

Het repertoire van 'Kadoo' bevat een mix van eigen composities, covers en buitenlandse nummers die door Bert zijn voorzien van een Nederlandse tekst. Samen met Harrie van den Heuvel is hij ook verantwoordelijk voor de productie van de twee nummers op de cd: 'Geef mij je hand' en 'Dat gevoel zal nooit verdwijnen'. KaDoo! zal die avond twee sets ten gehore brengen, de discotheek van de Linde zorgt voor de verdere muzikale omlijsting en de verwachting is dat er ook nog één of twee gastoptredens zullen plaats vinden. Het belooft in ieder geval een gezellige avond te worden! De aanvang is 20.30 uur en de entree is gratis. De eerste consumptie wordt aangeboden door zaal De Linde en voor elke aanwezige ligt er een klein 'KaDootje' klaar.