Afbeelding
Foto:

Zondag inschrijfdag Groesbeekse Kwis

GROESBEEK - Zondag 1 oktober is de feestelijke inschrijving voor de Groesbeekse Kwis in café De Comm aan de Dorpsstraat 12 in Groesbeek. Deze middag zal feestelijk muzikaal worden opgeluisterd door 'Shortcut' en begint om 14:00 uur.

De teams kunnen zich dan tot 18:00 uur aanmelden voor deze eerste officiële Groesbeekse Kwis. Inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per team en na het voldoen van dit inschrijfgeld ontvangt men een bewijs van deelname waarmee men op zaterdag 25 november het quizboek kan ophalen in café De Comm. Hierna gaat men in eigen omgeving, bij een teamlid thuis de hoofdstukken van het quizboek onder de teamleden verdelen. Het quizboek moet weer ingevuld voor 23:15 uur worden ingeleverd.

Ook zullen teamleden die avond de hort op moeten voor onder andere de 'geheime opdracht'. Naast het bewijs van deelname ontvangt men tijdens de inschrijfmiddag ook een joker waarmee men extra punten kan behalen tijdens de quizavond. Alle middelen zijn toegestaan om de vragen van het quizboek te beantwoorden. De organisatie heeft digitaal al een mooi aantal teams ingeschreven. Zij komen overigens ook allen naar de inschrijfmiddag voor de joker, maar vooral natuurlijk voor de gezelligheid en om hun tegenstanders waar te nemen. Tenslotte staat er prijzengeld op het spel. Alle informatie staat op www.groesbeeksekwis.nl.

Over de Groesbeekse Kwis was al flink wat reuring in Groesbeek. De organisatie bracht al een aantal voorbeeldvragen in de media. Men kon leuke prijzen winnen met het goede antwoord. Deze antwoorden stroomden ook massaal binnen bij de organisatie. De vraag waar en wanneer Max Verstappen zijn eerste meters maakte in een F1-auto werd afgedaan als erg simpel terwijl de organisatie geen enkele juist antwoord wist te ontvangen. De Groesbeekse Kwis gaat dus niet alleen over Groesbeek maar ook veel algemene vragen zullen er in het kwisboek staan waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Natuurlijk altijd handig om iemand met kennis over Groesbeek in het team op te nemen.

Afbeelding