Verjaardagsloterij Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - De eerste thuiswedstrijd van Groesbeekse Boys staat zondag 1 oktober op de agenda. Tegenstander is de Boys uit Beuningen. Op sportpark Breedeweg trappen beide teams om 14.00 uur af.

Groesbeekse Boys doet het goed en heeft in de bekercompetitie alle wedstrijden gewonnen. Het team van de nieuwe hoofdtrainer Koen Renswoude is samengesteld uit voornamelijk Groesbeekse voetbaltalenten. Het laat bij vlagen goed voetbal zien en wil mee doen om de koppositie in de derde klasse van het zondagvoetbal. Ook komende jaargang staan er leuke derby's op het programma. Tegenstanders zijn onder andere Rood Wit, Eendracht '30 uit Mook en SC Millingen. Redenen om het team te komen aanmoedigen.

Na afloop van de wedstrijd aanstaande zondag tegen Beuningse Boys viert Groesbeekse Boys haar 87ste verjaardag. Ondermeer zal de trekking van de verjaardagsloterij gehouden worden. Diverse kleine en grote prijzen zijn aan de loterij verbonden. Prijzen zijn er voor jong en oud. De hoofdprijs dit jaar is een fraaie scooter. De tweede hoofdprijs is een heerlijke kerstmarktreis per cruiseschip. Loten worden verkocht door de jeugd van Groesbeekse Boys. In totaal 3000 stuks en ze kosten 2,50 euro per stuk. Loten bestellen kan ook via de mail (sponsoring@groesbeekseboys.nl).

De verjaardag staat in teken van het oktoberfest. De kantine van sportpark Breedeweg is inmiddels omgetoverd in een zuid-Duits feestlokaal. DJ Bas Janssen zorgt voor bijpassende muziek.