Afbeelding
Foto: Ton Niessing

Nieuw cd-album Helen Liebers

Foto: Ton Niessing

GROESBEEK - Zaterdag 2 december verschijnt het nieuwe cd-album van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers.

Het resultaat is een album met elf verrassende liedjes er op. Verrassend omdat er achter diverse liedjes een verhaal zit. Zoals bijvoorbeeld een opname samen met haar vader Wim Liebers, eens de leadzanger van het orkest The Sunstreams, die in 2016 overleed. Ze zingt ook een duet met Theo Peters (Theetje Bruuns). Een lied getiteld 'Samen zijn, maar toch alleen' dat gaat over 'dementie' waar iedereen in zijn omgeving wel mee te maken heeft.

Naast een aantal nieuwe liedjes staan er ook enkele bekende Duitse liedjes op die zij afgelopen jaren vaak tijdens optredens zong en nu zijn voorzien van Nederlandse tekst. Het album is geproduceerd door Huub Arents die samen met Helen ook de meeste liedjes schreef. De opnames vonden plaats bij Geerling Media in Valkenburg. Will Geerling heeft er mede door het vele pianowerk prachtige arrangementen van weten te maken.

De presentatie van het album vindt plaats op 2 december bij café De Post in Groesbeek. Vanaf 20.00 uur zal Helen de liedjes van het album ten gehore brengen en zullen er diverse optredens zijn van Theo Peters, Theo van Blitz, Diana Honig, Marcello en Marcel van Kempen. Iedereen is welkom en de entree is gratis!

De prijs van de cd bedraagt tien euro en is die avond daar te koop. Ook op de kerstmarkt van De Kringloop op 17 december, waar Helen optreedt, is deze verkrijgbaar. Natuurlijk is het album ook te beluisteren en te downloaden bij alle bekende downloads portals zoals Spotify, I Tunes en Deezer.