Weer punt voor Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - De dames van Groesbeeks Glorie 1 speelden zondag 17 december tegen de dames van Heerle 2 in Wouw. Heerle opent de wedstrijd al snel met een doelpunt. Groesbeek heeft daar snel een tegen antwoord op. De teams gaan in het begin van de eerste helft gelijk op.

Aan beide kanten worden in de loop van de wedstrijd meerdere twee minuten tijdstraf uitgedeeld. Groesbeek weet helaas hier geen voordeel uit te halen en kansen worden niet goed benut. Het team van Heerle bestaat uit jonge en snelle meiden wie zeer offensief verdedigen, waar Groesbeek niet goed mee om weet te gaan. Dit resulteert in een ruststand van 12 – 9 in het voordeel van Heerle.

De tweede helft begint Groesbeeks Glorie meteen sterk. Helaas gaan nog niet alle doelpogingen erin, maar er wordt zeer goed verdedigd tegen het bewegelijke Heerle. Het wordt opnieuw een erg spannende wedstrijd. Heerle weet enige tijd niet tot scoren te komen. Groesbeek blijft knokken wat uitloopt op een gelijke stand, in de eindfase staan ze zelfs nog even twee doelpunten voor. Door het goede teamspel en keeperswerk van Linda weet Heerle de tweede helft maar vijf goals te maken. Zo eindigt deze spannende wedstrijd uiteindelijk in een gelijke stand van 17-17. Volgende week zaterdag 23 december speelt Groesbeeks Glorie 1 tegen Camelot/Desk 1 in Tilburg. Zo vlak voor de feestdagen wil Groesbeek graag de twee punten mee naar huis nemen.