Afbeelding

Einde SVO Ooij biljartcompetitie

Foto: Bert Roodbeen

OOIJ - Dinsdagavond 19 december werd in het SVO-clubhuis De Kempkes door leden met partners de SVO- biljart competitie 2017 afgesloten met gezellige avond waarbij een heerlijk door Spar Looijschelder verzorgd stamppotbuffet op tafel werd gezet, met een overheerlijke toetje.

Helaas heeft de voorzitter zich wegens ziekte moeten afmelden, maar hij had in Geer Reijnen een prima vervanger gevonden. Dit maal had het bestuur de organisatie van deze avond uitbesteed aan twee leden die een leuke kennisquiz over de Ooij hadden bedacht en het resultaat van de uitslag nog beïnvloed kon worden door punten van het dartbord. De deelnemers werden in drie groepen gedeeld waarvan de beste groep allemaal een oorkonde met de eeuwige Ooijse roem kregen. Er werd een moment stilte gehouden voor overleden leden.

Hierna werden de winnaars bekend gemaakt van de 33 gespeelde partijen in de biljart competitie 2017; de derde prijs was voor Wim Vermeulen met 273.02 punten, De tweede prijs was voor Harry Weijers met 277.06 punten en de eerste prijs ging naar Tini Huijbers met 286.44 punten hij kreeg ook de wisselprijs overhandigd. De vorig jaar ingestelde aanmoedigingsprijs was dit keer niet nodig daar een ieder spirit genoeg had.