Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

2018 een topjaar voor KBO Beek?

Foto: René Hendriks

BEEK - De KBO Beek heeft weer een fantastische kerstviering gehad, met Latijnse gezangen en daarna nog een fijn concert van het mannenkoor De Hofbrouwers, als toegift.

Er werd, nadat eenieder een consumptie had ontvangen, met volle teugen van genoten door onze leden. Dank ook aan de Eerwaarde Heer F. Bomers, die in de eucharistieviering weer voorging en het jaar afsloot met een innemende preek, assistentie was er van Herman, acoliet en Coby, lectrice.

De middag werd afgesloten met een heerlijke salade en een goed verzorgde broodmaaltijd met toebehoren, zoals de KBO Beek dit al jaren doet in hotel `t Spijker. De KBO Beek heeft ook in het afgelopen jaar weer veel complimenten gekregen over de activiteiten die er werden georganiseerd, daardoor hebben zich ook spontaan weer nieuwe leden zich aangesloten bij de KBO Beek. "Wilt u het jaar ook goed beginnen, dan kunt u nu voor twintig euro lid of donateur van deze seniorenvereniging uit Beek, de KBO", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek.