Kloostervleugel en kapel gemeentelijk monument

GROESBEEK – Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal heeft tijdens de collegevergadering van 19 december besloten de voormalige kloostervleugel met kapel van het vroegere klooster Mariëndaal aan te wijzen als beschermd gemeentelijk monument.

Koffie mèt…

het sociaal team

REGIO - Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van "Koffie met…" . We gaan in gesprek met een medewerker van het sociaal team. En nu niet alleen in Groesbeek! Vanaf 2018 zijn we naast onze editie in De Mallemolen ook aanwezig in Ooij of Beek. En niet alleen overdags. Vanaf nu bieden we op veler verzoek de kans om ook 's avonds langs te komen.

Het is goed om als mantelzorger op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen van het Sociaal Team. Het Sociaal Team is een groep professionals die samen met degene die een hulpvraag heeft op zoek gaat naar een passend antwoord. Je kunt bellen voor een afspraak en hierna volgt vaak een keukentafelgesprek. Tijdens deze editie van Koffie met… hoor je hoe dit precies werkt en wat zij voor jou als mantelzorger kunnen betekenen.

De 'Koffie met… het Sociaal Team' vindt plaats op twee verschillende plekken en tijden. Namelijk op dinsdag 9 januari in dorpshuis De Sprong in Ooij. We beginnen daar om 14.00 uur en stoppen om 15.30 uur. Je kunt vanaf 13.30 uur binnen komen. En ook op donderdag 11 januari in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Van 19.30 tot 21.00 uur.

'Koffie met…' is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 0406066. Kijk ook eens op www.mantelzorgbergendal.nl.