(eigen foto's)
(eigen foto's) Foto: Eigen foto's

Thema-avond kunstmatige intelligentie (AI) in het LOP

MOLENHOEK - Ontdek de toekomst en de menselijke mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) tijdens een boeiende lezing in het LOP, gepresenteerd door twee experts, Nils Roemen en Geert Klein Breteler. 

"Zij zullen u meenemen in de fascinerende wereld van AI. Zij laten aan de hand van voorbeelden zien wat AI kan betekenen voor uw eigen leefomgeving, wat de grenzeloze mogelijkheden zijn maar ook wat de cruciale uitdagingen zijn die het met zich meebrengt voor elk individu en voor de mensheid.

U zult ontdekken hoe AI onze levens kan veranderen, van het verbeteren van gezondheidszorg en onderwijs tot het stimuleren van economische groei en innovatie. Maar binnen AI schuilen ook mogelijke bedreigingen die gepaard gaan met de snelle ontwikkeling van deze technologie, zoals privacykwesties, werkloosheid en ethische dilemma's."

Tijdens hun uiteenzetting zullen Nils en Geert dieper ingaan op de complexe vraagstukken rondom AI en bieden ze inzicht in hoe we deze krachtige technologie kunnen omarmen terwijl we ons bewust blijven van de menselijke invloed. 

"Mis deze unieke kans niet om te leren en te discussiƫren over de toekomst van AI en de rol ervan in onze samenleving. De organisatie is in handen van Henny Morshuis en Piet Roberts. In het LOP is plaats voor 40 mensen. Om teleurstellingen aan de deur te voorkomen kun je je het beste aanmelden via pietroberts50@gmail.com. Schrijf je nu in en laat je inspireren! Plaats: LOP, winkelcentrum Molenhoek. Datum: 28 maart Tijd: 20.00-22.00 uur. Entree: gratis."