Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Bedrijventoernooi BC Groesbeek voor stichting Letje

zondag 14 april 10:15 uur

GROESBEEK - BC Groesbeek houdt op 14 april een Badminton Bedrijventoernooi.

"Verzamel de gezelligste en enthousiaste spelers van je bedrijf en schrijf je in! Naast het feit dat je sportief bezig bent en kunt netwerken, ondersteun je ook het goede doel. De opbrengst van het toernooi gaat naar het goede doel. Deze keer is dat stichting Letje. We kennen allemaal de vreselijke ziekte Anorexia Nervosa. De behandeling van deze ziekte is niet eenvoudig en duurt lang. Stichting Letje (www.stichtingletje.nl) ondersteunt onderzoek naar Anorexia Nervosa, geeft hier voorlichting over, biedt ondersteuning aan mensen die te maken hebben met deze ziekte en ondersteunt organisaties die anorexia patiënten begeleiden en opvangen."

Bedrijventoernooi

Elk bedrijf kan zich inschrijven. Meerdere teams per bedrijf zijn toegestaan. Een team bestaat uit vier spelers (heren en/of dames). Spelers dienen 15 jaar of ouder te zijn. De inschrijfkosten zijn 150 euro per team. Dit is inclusief het gebruik van rackets en shuttles, koffie/thee bij ontvangst, twee consumpties perpersoon en afsluitend een buffet. Inschrijven kan uitsluitend middels het inschrijfformulier dat te vinden is via de website www.bcgroesbeek.nl. Deelname is definitief indien het volledig ingevulde inschrijfformulier en de inschrijfkosten ontvangen zijn. Hoofdzaak is een sportief toernooi; iedereen kan deelnemen!

Sponsoren

Wil je het toernooi en het goede doel sponsoren? Dat kan op verschillende manieren. Bekijk daarvoor het sponsorformulier (www.bcgroesbeek.nl) en maak een keuze op welke wijze jij het toernooi en stichting Letje wilt ondersteunen.

Programma

10:15 uur: Opening door burgemeester Mark Slinkman

10:30 uur: Aanvang toernooi tot ongeveer 16:00 uur

12:45 uur: Veiling ten bate van stichting Letje.

Onder andere zal geveild worden:

-Een gesigneerd keepersshirt van Barcelona, beschikbaar gesteld door Jasper Cillessen.

-Voetbalschoenen, beschikbaar gesteld door Jasper Cillessen.

-Gesigneerde keepershandschoenen, beschikbaar gesteld door Jasper Cillessen.

-Gratis gebruik van een BMW i8 voor een weekend (exclusief brandstof).

-Gratis gebruik van een Mini-cabrio voor een weekend (exclusief brandstof).

-Gehele dag gratis gebruik van een BMW-7-serie met chauffeur op een werkdag (maandag-vrijdag)

16:00 uur: Livemuziek van duo Sunday uit Groesbeek.

16:30 uur: Prijsuitreiking en aansluitend uitreiking sponsorcheque aan stichting Letje.

17.00 uur: Warm en koud buffet voor genodigden.

Daarnaast kunt u op 14 april voor de prijs van vijf euro onder begeleiding een ritje maken in een BMW i8, beschikbaar gesteld door BMW Ekris in Arnhem (denk aan een geldig rijbewijs!). De opbrengst ervan gaat volledig naar stichting Letje.


deel deze activiteit