Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Schaaknieuws Millingen

zaterdag 25 januari 10:00 uur

MILLINGEN - Op 2 januari opende de schaakclub het nieuwe jaar met een speels intern snelschaaktoernooi. Gerben Bekker en Rupert Spijkerman eindigden bovenaan. In een bloedstollende Armageddonpartij ging Gerben Bekker uiteindelijk met de eerste prijs aan de haal.

Zaterdag 25 januari houdt schaakvereniging Millingen haar jaarlijkse open schaaktoernooi voor senioren gesponsord door Wijngroothandel Lavielevin. Het toernooi wordt zoals gewoonlijk gespeeld in de grote zaal van De Duffelt, Gengske 10 in Millingen aan de Rijn en begint om 10.00 uur (graag om 09.45 uur aanwezig zijn).

Het systeem dat tijdens dit toernooi gehanteerd wordt is het 'Zwitsers op weerstandspunten' met een speeltempo van 20 minuten per partij per persoon.Het toernooi is toegankelijk voor iedereen. Het inschrijfgeld bedraagt 6,50 euro per persoon. Er zijn bescheiden geldprijzen voor de winnaars. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 22 januari 18.00 uur. Dit kan via e-mail: t.huybregts@planet.nl onder opgave van: naam + voornaam, adres + postcode + woonplaats,schaakvereniging + speelsterkte (rating ……).


deel deze activiteit