Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Jubileumconcert met Gé Reinders

vrijdag 29 mei 20:00 uur

Fotograaf van Gé Reinders

MOOK - Harmonie Erica uit Mook viert in 2020 haar 125-jarig jubileum met tal van activiteiten. Het muzikale hoogtepunt van dit jubileumjaar is ongetwijfeld het jubileumconcert dat op vrijdagavond 29 mei (de vrijdag voor Pinksteren) gegeven zal worden samen met de Limburgse troubadour Gé Reinders.

‘Bloasmuziek’ en Gé Reinders horen bij elkaar. Daarom zullen Harmonie Erica en Gé Reinders samen een prachtig en gevarieerd programma verzorgen waarin tal van hoogtepunten uit het rijke oeuvre van Gé Reinders ten gehore worden gebracht in arrangement voor harmonieorkest. Ook zal harmonie Erica een aantal klassiekers uit het eigen repertoire spelen. Al sinds de zomer van vorig jaar is naar dit muzikale evenement toegewerkt onder de bezielende leiding van dirigent Vincent van der Logt. Het belooft een onvergetelijke muzikale belevenis te worden.

Het concert begint om 20.00 uur en zal plaatsvinden in een speciale tent aan de Maaskade in Mook (nabij de passantenhaven). Tickets voor dit concert kosten 15,00 euro en zijn vanaf 1 februari online te bestellen via: www.ticketkantoor.nl/shop/erica. Meer informatie staat op www.harmonie-erica.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/harmonie.erica/events.


deel deze activiteit