Carnaval bij O.E.V.

zaterdag 22 februari 2020 15:30

MILLINGEN - Op zaterdag 22 februari, als de bonte carnavalsstoet de Dreuge tent voorbij is, gaan de deuren open om 15.30 uur.

"We hebben zo vaak de vraag gekregen om het carnavalsfeest op zaterdag te vervroegen en niet alleen een feest te bieden voor de jongeren vanaf 12 jaar. Dit jaar zijn we er klaar voor! We hebben een spectaculair programma voor iedereen die wil feesten met carnavalsmuziek en vele andere echte feestkrakers. Dj Danny met Bennie Solo gaan de tent op z’n kop zetten.

Feest-dj Danny is uniek, want hij draait, zingt en hij entertaint! Topentertainer Bennie Solo. U zegt het maar. Single… maar nooit alleen Want Bennie Solo komt, hoewel overtuigd en vrijwel praktiserend ‘single’, in basis nooit alleen! Met Bennie Solo beleef je een totaalgebeuren! Hij brengt een bonte mix van Nederlandstalig, Engelstalig & Duits repertoire. Wees erbij.

Op maandag staat traditiegetrouw het Gezinscarnaval op de agenda. De middag waar de kinderen centraal staan, en iedereen welkom is. Van 14.00 tot 17.30 uur zal DJ Henri met zijn razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes er weer een onvergetelijk feest van maken Dj Henry heeft diverse singles waarbij Goeiemoggel met de Happy Hour Crew misschien wel de grootste hit was. Zijn presentatie is opzwepend en zijn uithoudingsvermogen bewonderenswaardig... locaties staan in no-time op de kop! Met een nieuwe blik op carnaval, en met Prins Han met de gekleurde blik die zeker ook dit feest zal bezoeken, beloofd het één groot feest te worden.