Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Alzheimer Café Heumen - Mook en Middelaar start weer

donderdag 1 oktober 19:30 uur

MALDEN - Vanwege het coronavirus kon het Alzheimer Café Heumen-Mook en Middelaar helaas enkele maanden niet doorgaan. "We willen u heel graag weer welkom heten, uiteraard met in achtneming van alle adviezen van de rijksoverheid en RIVM. Op donderdag 1 oktober starten we met een muzikale ontmoeting."

Muziek ontspant, activeert en helpt te herinneren. "Heeft muziek iets voor u kunnen betekenen in de afgelopen periode waarin er zoveel anders was? Met onze gast praten we over muziek in mooie en moeilijke tijden. Op deze avond is er veel ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. En natuurlijk gaan we ook gewoon genieten van de muziek."

"We vragen u om zich aan te melden omdat we een beperking hebben in het aantal gasten. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 september. Het liefst via email via info@malderburch.nl. Indien dit niet mogelijk is kunt u bellen naar 024 3570570.

Geef uw voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer en aantal personen door. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u zeker weet dat er plaats voor u is. Uw gegevens worden conform de AVG-wetgeving verwerkt.

Deze keer is het Alzheimer Café in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8, Malden. Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage onder Maldensteijn. Wij zorgen voor een verantwoorde indeling van de ruimte waardoor de 1,5 meter gewaarborgd kan zijn.

Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur, afsluiting rond 21.00 uur. De toegang en koffie/thee is gratis. We hopen u een aangename bijeenkomst aan te bieden."


deel deze activiteit