Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Op de koffie bij boswachters Ellen en Daan

woensdag 25 november 15:00 uur

MOOK - Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint-Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig het Groesbeekse bos?

Iedere laatste woensdagmiddag van de maand kun je gezellig koffie drinken met de boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en Daan Meeuwissen van Staatsbosbeheer. De koffiemiddagen worden gehouden in restaurant 't Zwaantje in Mook. De data voor dit najaar zijn 28 oktober en 25 november.

Natuurlijk houden we rekening met de regels vanwege corona. De boswachters houden afstand en nemen voor iedereen tien minuten de tijd. We hopen zo iedereen te woord te kunnen staan. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom!

Ellen en Daan zijn tussen 15.00 en 17.00 uur in restaurant 't Zwaantje, Groesbeekseweg 106 in Mook. De koffie staat klaar!


deel deze activiteit