Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (39)
    Evenement

Brasserie Beek presenteert The Good Lovelies

vrijdag 15 september 15:30 uur


Foto: Dylen
Foto: Dylan Welsh

BEEK - Het oudste Americana blog van Nederland, het Real Roots Café, opent het live-sessieseizoen op een nieuwe locatie. Brasserie Beek, aan de Roerdompstraat 6 in Beek biedt op zondagmiddag 15 oktober om 15:30 uur een podium voor het uit Toronto, Canada afkomstige close harmony trio The Good Lovelies.

Caroline Brooks, Kerri Ough en Sue Passmore zijn meer dan mooi alleen. Wat The Good Lovelies al jaren verbindt zijn niet alleen hun uitstekende close harmony competenties maar ook hun onwrikbare vriendschap. The Good Lovelies are a live show. Het publiek charmeren met meerstemmige zang, fijn besnaarde instrumenten en verhalen vertellen over de betekenis van hun folk, country-pop getinte liedjes, dat is hun missie. De Juno Award winnaars, The Good Lovelies, worden voor deze unieke gelegenheid bijgestaan door eveneens gelauwerde bassiste MJ Dandeneau. MJ's veelzijdige talenten boden haar de mogelijkheid met mensen als Ben Harper, Kathleen Edwards en Xavier Rudd samen te werken. Was voor u de meidenband Og3ne, nog niet zolang geleden, een muzikale openbaring, dan zouden The Good Lovelies deze middag uw kopje thee weleens kunnen zijn. Niet zomaar een bandje in Brasserie Beek dus. Van The Good Lovelies geniet je het meest vanuit een relaxte zetel. Dit concert wordt grotendeels 'seated' georganiseerd.

Entree voor dit middagvullende programma bedraagt 10 euro. De opbrengst is zoals gewoonlijk voor de optredende act en techniek. In verband met de verwachte opkomst wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Café website (www.realrootscafe.com) of via e-mail realrootscafe@gmail.com.Kaarten zijn ook verkrijgbaar en af te halen aan de kassa. Dit kan, uitsluitend tegen contante betaling, vanaf 15:00 aan de kassa.