Muziekschool Muzida bestaat 40 jaar!

zaterdag 23 september 2017 14:00

MILLINGEN - Muziekschool Muzida uit Millingen aan de Rijn bestaat dit jaar 40 jaar! Dit wordt gevierd met een feestelijke uitvoering op zaterdagmiddag 23 september.

Op 21 september 1977 is de Stichting Speelgroepen Algemene Muzikale Vorming opgericht, na 10 jaar is de naam veranderd in Stichting Muzida. Het bestuur van stichting Muzida is op zoek naar oud-leerlingen die mee willen werken aan een feestelijke concert door een (korte) muzikale bijdrage te leveren. Ook huidige leerlingen zullen optreden. "We hopen dat we op deze manier een verrassend en feestelijk concert samen kunnen stellen. Uiteraard zijn oud-leerlingen die alleen willen komen luisteren ook welkom. Omdat het onmogelijk is om alle oud- leerlingen persoonlijk uit te nodigen willen wij hen via de media hartelijk uitnodigen voor deze uitvoering.

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel mensen er willen komen spelen en luisteren dus daarom vragen wij u om een bericht te sturen naar muzida40jaar@gmail.com met de mededeling dat u graag komt en/of speelt en met hoeveel personen u komt. Als u een muzikale bijdrage gaat geven nemen we contact op voor overleg. Wij hopen dat we er, samen met u, een bijzondere uitvoering van zullen maken. Graag tot ziens op 23 september in de Spiegelzaal van sporthal De Duffelt. De zaal is om 14 uur geopend, de uitvoering zal om 14.30 beginnen", aldus bestuur en docenten Stichting Muzida.