Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (12)
    Evenement

RepairCafé in Groesbeek

zaterdag 14 oktober 13:00 uur


GROESBEEK - Op zaterdag 14 oktober van 13.00-16.00 uur is er een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

De komende maanden gaat RepairCafé Groesbeek meedoen met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. In deze donkere maanden is een goede verlichting op de fiets van groot belang voor de veiligheid op straat. De doelgroep die de ANWB hierbij vooral voor ogen heeft zijn de scholieren die naar het voortgezet onderwijs gaan.

Met de verlichtings-reparatiebox die het RepairCafé Groesbeek van de ANWB heeft ontvangen wordt iedereen geholpen die naar het RepairCafé op de Paap komt. Tevens een uitgelezen mogelijkheid om de fietsreparateurs naar andere problemen aan de fiets te laten kijken en zo mogelijk te laten repareren. Deze verlichtingsactie loopt door naar de RepairCafés van 11 november en 9 december.

Naast deze verlichtingsactie draait het RepairCafé zoals gebruikelijk. De vrijwilligers staan klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen.

Ook zonder kapot apparaat is iedereen welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken. Voor meer informatie: Metty Kainama: 06 10474589. Dit telefoonnummer kan men ook gebruiken om aan te geven, dat men een vervoersprobleem heeft. "Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht."