Afbeelding

Schoolvolleybaltoernooi Millingen

dinsdag 17 oktober 2017 9:45

MILLINGEN - Dinsdag 17 oktober houdt Switch ’87 weer een schoolvolleybaltoernooi in sporthal De Duffelt in Millingen voor de basisscholen van Leuth, Millingen en Kekerdom.

Om de kinderen bekend te maken met het volleybal, de technieken en de spelregels is er in de voorafgaande weken tijdens de reguliere gymlessen aan de groepen 3 tot en met 8, volleybal-les gegeven door trainers van de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) en van Switch ’87.

Aanmelden
Ben je sportief en lijkt volleyballen je leuk, vorm dan samen met een aantal klasgenootjes een team van 4-6 kinderen en meld je aan bij je meester of je juf op school. Die hebben een aanmeldingsformulier gekregen en kunnen daarmee een team inschrijven. Het inschrijfformulier is ook te vinden op de website van Switch '87. Belangrijk is wel dat elk team een eigen begeleider heeft.

Speelwijze en spelregels
Informatie over speelwijze en spelregels zijn beschikbaar op school maar kunnen ook worden gedownload van de site van Switch ’87 waar ook nog veel meer informatie staat over volleybal en onze vereniging: www.switch87.nl.

Aanvangstijd en uitleg
Alle teams dienen op dinsdag 17 oktober op tijd aanwezig te zijn: 9.45 uur, want dan is er een centrale uitleg van alle spelregels. Wij proberen het wedstrijdschema tijdig naar school te sturen. Het wedstrijdschema hangt in ieder geval op dinsdagmorgen in de sporthal en staat op de site van Switch ’87.