Kerstconcert Harmonie KNA Beek

zondag 17 december 2017 11:30

Foto: Gerard van de Pluijm

BEEK - Wie jarig is trakteert! Harmonie KNA trakteert op een kerstconcert op zondag 17 december in het Kulturhus in Beek. Aanvang 11.30 uur. Al haar orkesten, te weten: het jeugdorkest onder leiding van Marieke van Ruitenbeek, de slagwerkgroep onder leiding van Gijs Art en het groet orkest onder leiding van Leo van Zantvoort hebben een afwisselend programma samengesteld.

Het jeugdorkest heeft liefst vier zangeressen aangetrokken om de bekende kerstliederen goed te laten horen. De slagwerkgroep heeft een compleet nieuw repertoire op de lessenaar staan, net als het grote orkest dat zich verdiept heeft in film- en musicalmuziek met toppers als The Lion King, Elisabeth en At World's End (Pirates of the Carribean). Hoe dat klinkt kan men het beste zelf komen beoordelen in de feestelijk versierde zaal van het Kulturhus.

Er is ook weer een loterij waarbij geweldige prijzen te winnen zijn, gesponsord door de ondernemers uit Beek en omstreken. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de jegdopleiding. Er staan koffie en gebak klaar en de entree is gratis. Kortom, niets ontbreekt voor een gezellig aanloop naar de feestdagen.