Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

RepairCafé Groesbeek

zaterdag 13 januari 13:00 uur

GROESBEEK - Op zaterdag 13 januari van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

In het afgelopen jaar hebben 171 mensen een defect apparaat/kleding (120 apparaten, 34 kledingstukken, 12 computers, 5 fietsen) aangeboden. Daarvan is 54 procent gerepareerd en 14 procent met een reparatieadvies aan de eigenaar teruggegeven. 32 procent van de apparaten kon niet door ons gerepareerd worden. Vaak lag dit aan het niet beschikbaar zijn van reserveonderdelen/elektronica.

Ook in 2018 staan onze vrijwilligers in het RepairCafé klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, stofzuigers, strijkijzers, maar ook aan audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers. Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over de werking van uw desktop, laptop, tablet of smartphone. Zij adviseren graag en zo mogelijk voeren zij dit ook uit.

Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen. Ook zonder kapot apparaat is men welkom gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken. Voor meer informatie: Metty Kainama, 06 10474589. "Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om aan te geven, dat u een vervoersprobleem hebt. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht."


deel deze activiteit