Afbeelding

Zalmpodium: Gulden Euro Trio

zondag 25 februari 2018 14:00

MILLINGEN - Drie geweldige musici met conservatoriumachtergrond vormen samen het Gulden Euro Trio: Pip van Steen (fluit), Andrea Pieper (viool+contrabas) en MarcelSiebers (piano).

Een tijdje geleden stonden ze ook al eens op ons Zalmpodium en toen gaf menigeen al aan graag nog eens wat meer van hen te mogen horen. Deze middag komen zij met 'Focus op klassiek'. De grootste hits van deze rockformatie worden nu gespeeld in een mooi klassiek jasje.

Het is verrassend om te ervaren dat hun kamermuziekarrangementen hierdoor juist heel romantisch, ja echt klassiek, overkomen. Daarnaast spelen zij ook enkele werkjes van J.S. Bach en de Meditation de Tha's van Jules Massenet. Speciaal voor deze middag krijgt het Zalmpodiumpubliek de premiere te horen van de nieuwste compositie van Pip van Steen: 'René le Renard' met oriëntaalse sferen en maatwisselingen om tureluurs van te worden… Al een beetje nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op www.guldeneurotrio.nl. De entree is gratis, maar zoals gewoonlijk zal aan het eind de mooie zwarte hoge hoed zijn rondje maken. Komt zondag 25 februari om 14.00 uur op tijd…want : "Vol is vol", zei de pastoor! Kerkje Zalmstraat , Millingen aan de Rijn.