Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Koffie met... uw slimme woning!

dinsdag 13 maart 19:30 uur

GROESBEEK - Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van 'Koffie met…' . Deze keer in gesprek met Joseph Vink. Joseph is expert in allerlei handige snufjes in en om uw woning. Er komen steeds meer technieken die makkelijk te bedienen zijn en een enorme steun in uw eigen woning kunnen bieden.

Automatisch uw medicijnen op de juiste plek? Een apparaat dat de lamp bedient, door er alleen maar tegen te praten? Een veilig alarmsysteem of zelf vanuit uw stoel uw eigen woning bedienen? Veel kan en het is niet ingewikkeld of prijzig. Joseph laat praktijkvoorbeelden zien, zodat u zelf kunt ervaren. Iets voor u: doe er dan uw voordeel mee! Niet wat u zocht, dan bent u in ieder geval op de hoogte! Dus kom op een van onze Koffie met… uw slimme woning!

U bent welkom op dinsdagavond 13 maart in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Begonnen wordt om 19.30 uur en het duurt tot 21.00 uur. U kunt ook naar de middageditie komen op donderdagmiddag 15 maart in Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6. Daar is de 'Koffie met...' van 14.00 tot 15.30 uur.

'Koffie met…' is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Andere mensen met interesse in het onderwerp zijn ook welkom.

Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 – 040 60 66. Kijk ook eens op onze website: www.mantelzorgbergendal.nl.


deel deze activiteit