Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Bijeenkomst over autisme

woensdag 14 maart 20:00 uur

MILLINGEN - Het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen houdt op woensdagavond 14 maart een derde bijeenkomst over autisme.

Op de agenda staat een presentatie van de werkgroep autisme uit Wijchen (WAuW) waarbij zij uitleggen wat zij voor autisme in Wijchen kunnen betekenen. Daarna is er ruimte . om ervaringen op dit gebied met elkaar te delen.

Deze bijeenkomsten zijn zowel bedoeld voor mensen die graag iets op dit gebied voor hun nabije omgeving willen doen, én voor mensen die zelf veel met autisme te maken hebben. Wilt u op dit gebied actief worden in uw dorp? Heeft u vragen over autisme? Hoe om te gaan met allerlei zaken rondom autisme? Of wilt u ervaringen met anderen delen? Dan bent u van harte welkom. Er zijn naast andere ervaringsdeskundigen, ook mensen van het Sociaal Team aanwezig.

Deze informatieve bijeenkomst over autisme en delen van ervaringen is woensdag 14 maart van 20.00 tot 21.30 uur in de presentatieruimte van het kulturhus Den Ienloop aan de Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn.


deel deze activiteit