Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (50)
    Evenement

Workshop tapas voor mantelzorgers

woensdag 18 april 15:00 uur

MILLINGEN - Mantelzorgers hebben het vaak druk met allerlei extra zorgtaken. Veel mantelzorgers vinden het fijn om naast de zorgtaken even iets anders om handen te hebben. Wat dacht u van een workshop Ttapas maken? U leert tapas maken in een handomdraai. En u eet de tapas natuurlijk ook samen weer op.

Op woensdag 18 april om 15.00 uur bent u als mantelzorger welkom om mee te doen. De workshop is in Millingen. Als u zich aanmeldt, wordt de locatie aan u doorgegeven. Mantelzorgers uit heel Berg en Dal kunnen zich aanmelden.

Door even met iets anders bezig te zijn, raakt uw hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een goede manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers als prettig wordt ervaren. Het geeft niks als u nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden. Wilt u zich in verband met de inkoop voortijdig aanmelden?

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, bijvoorbeeld over vervoer? U kunt contact opnemen met Forte Welzijn op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur: 085 0406066 of per mail info@mantelzorgbergendal.nl. U kunt ook bellen met Thea de Wijse van SWOM op nummer 0481 431105 (op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur).


deel deze activiteit