Bayerischer Fr?hschoppen in De Dreuge in Millingen

zondag 20 mei 2018 11:00

MILLINGEN - Op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, zal De Dreuge omgetoverd worden tot een gezellige Beierse feesttent.

Wanneer de eerste klanken van Egerländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel klinken en men zich te goed doet aan een heerlijke pul Weizenbier, zal men zich spontaan in de Beierse Alpen wanen. Gemütlichkeit alom dus!

Er zijn onder andere tapvaatjes bier verkrijgbaar, zodat men zelf zijn eigen pul kan vullen aan de eigen tafel. Uiteraard kan men zijn drankjes ook gewoon aan de bar halen. Tevens zullen er diverse overheerlijke traditionele Beierse specialiteiten verkrijgbaar zijn zoals Eisbein mit Sauerkraut, Hähnchen mit Sauerkraut, broodje Krakauer en meer.

"Als spectaculaire afsluiting van de middag hebben we de kleinste DJ van Europa 'DJ Timmie Tirol' weten vast te leggen. Hij zal op geheel eigen wijze de tent op zijn kop weten te krijgen. Dus, op eerste pinksterdag geen andere plannen? Kom gezellig Frühschoppen in De Dreuge! Met of zonder Lederhose of Dirndl, iedereen is welkom."

Om 11.00 uur zal het feest losbarsten, de feesttent is geopend vanaf 10.45 uur. Gratis Entree! Er is mogelijkheid tot reserveren*, zodat men zeker is van een (zit)plaats. Reserveren kan via: fruhschoppenoev@gmail.com

* "Voor de reservering vragen wij een kleine vergoeding van tien euro, waarbij je bij binnenkomst weer een gedeelte terugkrijgt in de vorm van vier munten. Dit doen we om te voorkomen dat er mensen reserveren en vervolgens niet komen opdagen, waardoor we anderen misschien geen plaats kunnen bieden."