Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Er even tussenuit: Boerenthee voor mantelzorgers

donderdag 12 juli 12:00 uur

GROESBEEK - Mantelzorgers hebben het vaak druk met allerlei extra zorgtaken. Veel mantelzorgers vinden het fijn om naast de zorgtaken even iets anders om handen te hebben. Wat dacht u van er even tussen uit onder het mom van Boerenthee bij Meré Hoeve. Even er helemaal tussen in het buitengebied van onze mooie gemeente…

Op donderdag 12 juli om 12.00 uur is elke mantelzorger welkom om aan te sluiten. De Meré Hoeve is in Groesbeek aan de Lage Horst 10. Men moet zich wel voor 7 juli even aanmelden; er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Door even met iets anders bezig te zijn, raakt uw hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een goede manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers als prettig wordt ervaren. Het geeft niks als u nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden. "Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, bijvoorbeeld over vervoer? U kunt contact opnemen met Forte Welzijn op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur: 085 0406066 of per mail info@mantelzorgbergendal.nl."


deel deze activiteit