Dagje jaarmarkt Groesbeek: heerlijk vakantie-uitje!

dinsdag 24 juli 2018 9:00

GROESBEEK - Op dinsdag 24 juli van 9.00 tot 17.00 uur vindt in het centrum van Groesbeek de traditionele jaarmarkt plaats. Op de dinsdag na de Vierdaagse zal een lint van kramen door het gezellige centrum van Groesbeek slingeren. In meer dan 200 kramen worden verschillende waren aangeprezen.

Gezellige terrassen, lekker eten en tal van leuke activiteiten maken een dagje jaarmarkt tot een heerlijk vakantie-uitje voor het hele gezin. De gezellige braderie loopt van de Dorpsstraat tot bovenaan de Pannenstraat. Ook de Bellevue, Kerkstraat, Dorpsplein en Marktplein zijn onderdeel van de Jaarmarkt. De jaarmarkt is dit jaar groter van opzet dan andere jaren, omdat nu ook de Bellevue, de Kerkstraat en het Marktplein onderdeel ervan uitmaken Behalve de typische braderiekramen is er dit jaar ook een heuse rommelmarkt. Er is volop live muziek op diverse locaties en voor de kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten. Kortom, het belooft weer een gezellige dag te worden in het hartje van Groesbeek!

De organisatie van de Jaarmarkt is in handen van Kroko's Evenementen, in opdracht van de Stichting Toerisme & Recreatie, STER Berg en Dal.