Kinderkleding en speelgoedbeurs in sporthal Heuvelland

zondag 23 september 2018 9:00

Foto: Nathalie Smeeman

GROESBEEK - Stichting Hebbes organiseert op zondag 23 september haar halfjaarlijkse kinderkleding en speelgoedbeurs. Wilt u kleding en speelgoed inbrengen dan kunt u op donderdag 13 september tussen 19.00 en 20.00 uur een klantnummer krijgen tegen betaling van een euro in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek (1 klantnummer per persoon).

U kunt uitsluitend najaars- en/of winterkleding inbrengen van baby tot jeugd. Vanwege het grote aanbod is de inbreng beperkt tot 20 stuks babykleding (tot en met maat 80) en 40 stuks kleding in de maten 86 - 176. Babyspeelgoed maximaal 10 stuks, knuffels/puzzels maximaal 5 stuks. Overig speelgoed, spellen, boeken et cetera mogen onbeperkt ingebracht worden. Alles wat u inbrengt dient eigentijds, schoon en in goede staat te zijn. Kleding en speelgoed welke niet aan de criteria voldoen worden door ons niet in de verkoop gebracht. Van de opbrengst is 75 procent voor de inbrenger en 25 procent draagt u af aan stichting Hebbes. Dat percentage wordt door ons gebruikt om de onkosten te voldoen. Het resterende wordt gedoneerd aan een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen.

Inbreng van kleding en speelgoed is op zaterdag 22 september tussen 08.00 en 08.30 uur. De verkoop is op zondag 23 september tussen 09.00 en 12.30 uur. De entree bedraagt een euro en kinderen hebben gratis toegang. Uitbetaling en ophalen van niet-verkochte spullen is op zondag 23 september tussen 19.00 en 19.30 uur. Voor inlichtingen (niet voor klantnummers) kunt u mailen naar: kledingbeurs.hebbes@hotmail.com. Op onze Facebook-pagina kunt u ook informatie vinden, zoekterm 'kledingbeurs hebbes groesbeek'.