Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (20)
    Evenement

RepairCafé Groesbeek: Niet weggooien, maar repareren en opnieuw gebruiken!

zaterdag 10 november 13:00 uur

GROESBEEK - Op zaterdag 10 november van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1 in Groesbeek.

Ook dit jaar doet RepairCafé Groesbeek weer mee met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. Iedereen wordt geholpen die met defecte fietsverlichting naar het RepairCafé komt. In het RepairCafé staan vrijwilligers klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk. Bij huishoudelijke apparaten kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers en ook aan (oudere) audioapparaten.

"Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen.

De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en een kopje koffie te drinken. Voor meer informatie: Metty Kainama, 06 10474589. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om aan te geven, dat u een vervoersprobleem hebt. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht."deel deze activiteit