Bijeenkomst Dorpsagenda Ooij: 'vul in en win'

donderdag 15 november 2018 19:30

OOIJ - Voor de inwoners van Ooij is er donderdag 15 november om 19.30 uur in dorpshuis De Sprong een bijeenkomst over het opstellen van de dorpsagenda Ooij.

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om onderwerpen en/of ideeën in te brengen en te praten over een toekomstplan voor Ooij zodat we de leefbaarheid van ons mooie dorp kunnen behouden en versterken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: bereikbaarheid, aankleding van het dorp of duurzaamheid.

"Mist u onderwerpen, dan is er ruimte om eigen onderwerpen op te schrijven. Alle onderwerpen en ideeën dragen tenslotte bij aan de inhoud van de dorpsagenda Ooij. Als aanmoediging kan men een reeds toegezonden kaart invullen en worden er tijdens deze bijeenkomst twee kaarten getrokken. De gelukkige winnaars krijgen elk een VVV-bon van 25 euro. Tenminste als er een naam en telefoonnummer op de kaart is gezet. Je mag tenslotte de kaart ook anoniem invullen, maar dan mis je de kans iets te winnen."

De uitkomsten van de ingevulde kaarten worden met alle aanwezigen tijdens deze bijeenkomst besproken. Iedereen kan meedenken over de inhoud van de dorpsagenda Ooij. Deze bijeenkomst is de eerste aanzet ván, vóór en dóór inwoners uit Ooij. De initiatiefnemers voor de dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege, Joep Arnts en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.

Het project Dorpsagenda voor Ooij wordt ondersteund door Forte Welzijn. Voor informatie: Patty Veldhuizen patty.veldhuis@fortewelzijn.nl of 06 83666438.