Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (32)
    Evenement

Vlieg de winter in met Ap/Art en het Luchtmacht Mannenkoor

vrijdag 14 december 20:00 uur

Foto: Erik Hell

MILLINGEN - Na een zware week toe aan spectaculaire ontspanning? Vlieg met Koor Ap/Art het weekend in! Op vrijdagavond 14 december verzorgt Ap/Art een uniek winterconcert in de Millingse kerk met medewerking van speciale gasten. Ap/ Art is er namelijk in geslaagd het Luchtmacht Mannenkoor (LMK) naar het Rijndorp te halen.

De zingende militairen nemen het eerste deel van het concert voor hun rekening. Het repertoire van het LMK is zeer veelzijdig, met muziek van oude en moderne componisten, religieus, serieus en lichtvoetig. Nederlandse, Franse, en Duitse composities maken er deel van uit. Maar ook Italiaanse, Engelse en Russische composities en niet te vergeten Amerikaanse negro-spirituals. Het koor staat onder leiding van Rienus Oude Kempers.

Het repertoire van koor Ap/Art is zoals u van ze gewend bent swingende liedjes, afgewisseld met rustige nummers in de sfeer van de decembermaand. Dit alles begeleid door de eigen band en onder de enthousiaste leiding van dirigent Frans Coerwinkel.

"Houdt vrijdagavond 14 december vrij in uw agenda voor een spectaculair concert, waar u het hele weekend nog over na kunt praten." Het concert begint om 20:00 uur en de Heilige Antonius van Padua-kerk in Millingen aan de Rijn is open vanaf 19:30 uur.deel deze activiteit