Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (20)
    Evenement

Pronkzitting en revuemiddag De Deurdouwers

zaterdag 10 november 20:00 uur

Foto: Gijs Kroes

MILLINGEN - Kijk eens op de kalender, jouw smartphone of agenda. Kijk eens welke datum er aan staat te komen. Jawel het is bijna zover want wanneer de R in de maand komt dan is de 11e van de 11e ook niet meer ver weg. Het begin van het carnavalsseizoen met een nieuwe prins, nieuwe wagens en vooral nieuwe feesten. De Deurdouwers zijn er al druk mee.

"Op zaterdag 10 november trappen we om 20:00 uur echt af in Hotel Millings Centrum met de tweede editie van de vernieuwde Pronkzitting (toegang voor alle leden, voor niet leden vanaf 16 jaar). Nieuw met een flinke vleug heerlijke nostalgie. Zondag 11 november doen we dat vanaf 14:00 uur nog een keer voor alle leeftijden.

Het showprogramma is alleen gevuld met artiesten uit Millingen, lekker herkenbaar, gezellig en vertrouwd. Van sprankelende meiden van onze show en dansgardes, de roemruchte perikelen van de Pleebekgroep en dames die over de houdbaarheidsdatum heen zijn, maar nog niet overjarig. En we zijn trots dat we dit keer liefst drie Millingse buuts kunnen presenteren. Zelf meemaken wie de nieuwe prins of prinses van Boemelgat zal gaan worden? Het venijn zit 'm in de staart als het feest losbarst met live entertainment. Kom gewoon lekker een avondje/middagje stappen, pruve en genieten bij De Deurdouwers. De voorverkoop voor de pronkzitting is op 4 november van 11:30 tot 12:30 uur in Hotel Millings Centrum. Van 11:30 tot 12:00 uur is alleen voor leden. Meer informatie staat op www.deurdouwers.net.


deel deze activiteit