Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (32)
    Evenement

Snerttoernooi SC Millingen op Sportpark De Hove

zaterdag 12 januari 11:00 uur

Foto:

MILLINGEN - Zaterdag 12 januari wordt er om 11.00 uur afgetrapt op de voetbalvelden van Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn voor een gezellig Snerttoernooi.

"Tot de klok van 16.00 uur spelen we voetbalwedstrijdjes van 5 tegen 5 op een voetbalveld van circa 20 x 40 meter. De standaard pupillendoeltjes worden platgelegd, zodat er een doel ontstaat met dezelfde breedte, maar een stuk lager. Er wordt gespeeld zonder keeper, eerlijker voor alle teams, meer doelpunten, wat de wedstrijden aantrekkelijker maakt. Een team met een goede keeper zou anders al snel met 2-0 voorstaan bij de aftrap. De laatste man mag gerust het doel verdedigen, maar zonder handjes.

Uitballen worden ingepasst of ingedribbeld. Een scheidsrechter heeft de leiding over de voetbalwedstrijd, die twaalf minuten duurt. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur zijn. Halverwege het toernooi wordt er een heerlijk snertbuffet gepresenteerd en aangeboden door AH - Van den Hatert en Slagerij Kees van der Velden."

Bij deelname aan het Snerttoernooi is het Snertbuffet inbegrepen. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team en dient bij aanmelding op 12 januari contant te worden voldaan. Een groot gedeelte van het inschrijfgeld komt ten goede aan een lokaal goed doel zoals het Ziekencomité in Millingen aan de Rijn.

Vanaf 16.00 uur zal DJ Erwin zijn opwachting maken en ons entertainen met zijn muziek vanachter zijn dj-booth. De organisatie hoopt op een gezellige dag met veel voetbalplezier en een geslaagde afterparty in het clubhuis. Meer informatie is te verkrijgen via mail snerttoernooi@scmillingen.nl. De link om je team in te schrijven: http://bit.ly/SCM-Snerttoernooi.


deel deze activiteit