Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (32)
    Evenement

Kennismaking met integraal leefstijlcoaching

donderdag 13 december 20:00 uur

Foto: Eigen foto

GROESBEEK - Zit je niet lekker in je vel, of ben je overbelast? Wil je niet meer denken in afvallen en diëten, maar in bewust en gezond leven? Wil je weer helemaal jezelf kunnen zijn?

Francien Strijbosch-Kuijpers, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer, begeleidt je naar meer balans in je hoofd, hart en je lijf. Alle dimensies: je lichaam, mentaal, emotioneel en spiritueel maken onderdeel uit van je totaalbalans en werken samen in jou als mens. Vanuit eigen regie leer je te werken aan balans op al die dimensies en kun je gezonde keuzes gaan maken in je privéleven en op je werk.

Op donderdag 13 december van 20.00 tot 21.45 uur houdt Francien een gratis kennismakingsavond aan de Bredeweg 48, Groesbeek (Kuijpers Instruments). Aanmelden is gewenst. Je gaat naar huis met een helder beeld van: wat integraal leefstijlcoaching inhoudt; je eigen vitaliteit op vijf dimensies; je intentie en/of levensdoel.

Start je bij Francien met een coachtraject vóór eind januari? Dan geeft ze 50 procent korting op het hele traject. Gratis kennismaken kan altijd en is vrijblijvend.

Coaching op Leefstijl (COOL): Kosteloos. Vanaf 1 januari 2019 komt COOL in het basispakket van de zorgverzekeraar: een leefstijlprogramma van twee jaar met een combinatie van individuele en groepssessies voor bepaalde doelgroepen. "Het is kosteloos en gaat niet van je eigen risico af. Wil je meer weten? Kom dan óók 13 december en/of neem contact op met Francien via 06 46434217 of info@presenceforu.nl."


deel deze activiteit