Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (54)
    Evenement

RepairCafé Groesbeek

zaterdag 8 december 13:00 uur

GROESBEEK - Op zaterdag 8 december van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

Ook dit jaar doet RepairCafé Groesbeek weer mee met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. Iedereen wordt geholpen die met defecte fietsverlichting naar het RepairCafé komt.

In het RepairCafé staan vrijwilligers klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk en dergelijke. Bij huishoudelijke apparaten kan men denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers, maar ook aan (oudere) audioapparaten.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. Een ieder kan bij hen terecht met vragen over smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen.

De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en een kopje koffie te drinken. Tip: Om één uur is het druk, dus men kan beter later komen. Voor meer informatie: Metty Kainama (06 10474589). "Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om een vervoersprobleem aan te geven. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht."


deel deze activiteit