Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (40)
    Evenement

Schlagerfestival Millingen bij De Deurdouwers

vrijdag 11 januari 19:30 uur

MILLINGEN - Op vrijdag 11 januari houdt carnavalsvereniging de Deurdouwers voor de 29e maal het regionale schlagerfestival in de zalen van Hotel Millings Centrum.

Dit jaar mogen wij het carnavaleske getal van elf deelnemende liedjes begroeten waaronder drie nieuwe groepen en een groep die in het verleden drie maal achter elkaar met de eer ging strijken. Reeds vele weken zijn de deelnemers aan het knutselen en oefenen om hun liedje zo goed en verzorgd mogelijk ten gehore te kunnen brengen. "Wij als organisatie kunnen u melden dat dit de leukste weken als deelnemer zijn. De schik en humorvolle momenten die men in deze weken beleeft, zal voor menig potentiële deelnemer een reden moeten zijn om volgend jaar ook mee te doen.

Om het een en ander zo sportief en deskundig mogelijk te laten verlopen, hebben wij de Prinsen uit het hoog en laag, alsmede de koningen van beide schutterijen uitgenodigd om in de jury plaats te nemen. Deze mensen weten als geen ander wat het is om feest te vieren, dus ook dat zit wel goed."

De muzikale leiding is ook dit jaar weer in handen van Tom Meuwese die zoals altijd ook dit jaar er weer alles aan zal doen om de tent op zijn kop te krijgen.

De entree is gratis. "Voor een avondje plezier met zang en veel gezelligheid nodigen wij u dan ook graag uit. Zet de datum 11 januari alvast in uw agenda en vanaf half 8 bent u welkom in Hotel Millings Centrum."


deel deze activiteit