Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (32)
    Evenement

RepairCafé Groesbeek

zaterdag 12 januari 13:00 uur

GROESBEEK - Zaterdag 12 januari van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1 in Groesbeek.

Ook dit jaar doet RepairCafé Groesbeek weer mee met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. Iedereen wordt geholpen die met defecte fietsverlichting naar het RepairCafé komt.

In het RepairCafé staan vrijwilligers klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk. Bij huishoudelijke apparaten is te denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers en strijkijzers, maar ook aan (oudere) audioapparaten.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. Men kant bij hen terecht met vragen over uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine klaar zitten om verstelwerk te doen. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook zonder kapot apparaat is men welkom om binnen te lopen en een kopje koffie te drinken.

Voor meer informatie: Metty Kainama, tel. (06) 10 47 45 89. Dit telefoonnummer kan men ook gebruiken om aan te geven, dat men een vervoersprobleem heeft. Repaircafé Groesbeek zorgt dat men wordt opgehaald en thuisgebracht.


deel deze activiteit