Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (32)
    Evenement

Regenboogactiviteitenmarkt

zaterdag 12 januari 13:00 uur

Meer behoefte aan borrelavonden voor 25-30 jarige homo's? Meer behoefte aan een politieke lobby in jouw gemeente? Meer behoefte aan een informatieavond voor ouders van kinderen die trans of non-binair zijn? Meer behoefte aan een ontmoetingssalon in jouw dorp? Meer behoefte aan…

Dit is je kans om jouw behoefte te uiten en om direct samen met ons en andere bezoekers actief te worden.

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert COC Regio Nijmegen in samenwerking met Spectrum een Regenboogactiviteitenmarkt. Wij willen via de Regenboogactiviteitenmarkt zichtbaar maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving voor mensen uit de Regenbooggemeenschap (LHBTI+) en we willen de organisatie van activiteiten voor deze doelgroep stimuleren.

COC Regio Nijmegen biedt alle (Regenboog)organisaties, groepen, verenigingen en individuen een tafel waarop zij zichzelf en hun idee kunnen presenteren.

Onze gastvrouw Marja van Katendrecht zal zowel de organisaties, groepen, verenigingen en gasten welkom heten en op haar eigen unieke wijze een rol op de middag vervullen. https://marjavankatendrecht.nl

Er zullen gedurende de middag hapjes zijn. Drankjes zijn op eigen kosten. Na afloop is er gelegenheid om op eigen kosten te eten bij Huiskamerrestaurant Babylon, je dient je hiervoor zelf aan te melden ecammol@gmail.com.

Voor vragen/opmerkingen of ander contact mag je altijd mailen naar Jeen@cocregionijmegen.nl


deel deze activiteit