Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kom op de koffie bij drie boswachters

woensdag 23 januari 15:00 uur

MOLENHOEK - Maak kennis met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer. Woon jij vlak bij De Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint-Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van De Bruuk? Woensdagmiddag 23 januari is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen aanwezig in landwinkel De Mookerheide op landgoed Jachtslot De Mookerheide. Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer en ook zal de nieuwe boswachter Twan Teunissen aansluiten.

Twan is boswachter van De Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Kom kennis maken met deze kersverse boswachter van Staatsbosbeheer. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent welkom op woensdag 23 januari tussen 15.00 en 17.00 uur in landwinkel De Mookerheide op landgoed De Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!


deel deze activiteit