Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (54)
    Evenement

Kindercollege over animatiefilms maken in bieb

vrijdag 15 maart 15:30 uur

BEEK-UBBERGEN - Zou je zelf wel eens een animatiefilm willen maken? Of ben je benieuwd hoe anderen dit doen? Dan is dit je kans! Op vrijdag 15 maart tussen 15.30 en 16.30 uur vertellen Matty en Wijnand in Bibliotheek Beek-Ubbergen wat er allemaal komt kijken bij het maken van een animatiefilm. Ze laten ook een animatiefilm zien die ze zelf hebben gemaakt.

Tekenen. Dat is wat Matty en Wijnand van jongs af aan het liefste deden. En dat is wat ze nog steeds doen in hun Eindhovense animatiestudio. Hier maakten ze hun eerste animatiefilm ‘From The Snow-Covered-Hill’. Deze film is op vrijdag 15 maart te bewonderen in Bibliotheek Beek-Ubbergen. Dan vertellen Matty en Wijnand ook hoe ze de film hebben gemaakt. Gaat het bijvoorbeeld met de computer of met de hand? Tijdens dit kindercollege leer je alles over animatiefilms.

Kinderen vanaf 10 jaar zijn op vrijdagmiddag 15 maart om 15.30 uur van harte welkom om dit gratis kindercollege bij te wonen. Meld je vooraf aan in de Bibliotheek Beek-Ubbergen of via de website www.obgz.nl/kindercolleges. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om brandende vragen aan Matty en Wijnand te stellen.


deel deze activiteit