Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (54)
    Evenement

Workshop Helende Lentekrans bij atelier EigenAardig

donderdag 14 maart 10:00 uur

Foto: Adelheid Jochemsen

REGIO - Heb je de lentekriebels ook al gevoeld door de zachte dagen van deze maand?

De lente die de energie in ons omhoog brengt en ons inspireert met nieuwe impulsen en ingevingen, je kunt soms gewoon niet meer stilzitten. Wel nu, dan is er in mijn atelier wat te doen. Ik heb het er vaker over gehad, de stormschadekrans. In dit geval ook een helende lentekrans. Waar gaat het om? Om alles wat door de stormen van het leven op dit moment, in je jeugd of in andere fasen van je leven, overhoop is gehaald en nog niet weer tot rust is gekomen. Wat je nog plaagt in je dromen, wat af en toe de kop op steekt in moeilijk hanteerbare buien, dwingende patronen, huilbuien of lichamelijke klachten, dat wat relaties soms heel moeizaam maakt en je levensplezier vergalt.

Deze workshop geeft je een mogelijkheid tot verdere of diepere verwerking. In de helende vorm van de cirkel breng je alles samen in natuurlijk materiaal. En je zult zien hoe inspirerend en waardevol dit is. Er komt ruimte voor een nieuwe lente in je leven, je krijgt meer energie!

Aan het einde delen we onze werkstukken en ervaringen. Je hebt geen ervaring nodig in bloemwerk maken.

Donderdag 14 maart, van 10-12.00 uur. Kosten: materiaal plus vrije bijdrage. Graag aanmelden bij Adelheid Jochemsen, a_jochemsen@hotmail.com, 06 17009796.


deel deze activiteit