Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (11)
    Evenement

Circus in de Zorg in Millingen

vrijdag 24 mei 10:30 uur

Foto: Circus in de Zorg

MILLINGEN - Op vrijdag 24 mei komt het Circus in de Zorg naar Millingen aan de Rijn. Op deze dag geeft het circus drie voorstellingen voor de bewoners, vrijwilligers en medewerkers van het gasthuis.

Op het grasveld bij de Chopinstraat/Schoolstraat (tegenover de Sint-Martinusschool) wordt die dag een heuse circustent opgesteld. De tent is rolstoelvriendelijk en de voorstelling is speciaal op maat gemaakt voor senioren, gehandicapten en mensen/kinderen die in een kleine setting de ouderwetse sfeer van het circus willen beleven zonder daarbij overweldigd te worden door te veel prikkels.

De voorstelling vormt een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Er zijn die dag drie voorstellingen: om 10.30, om 13.30 en om 16.30 uur; iedere voorstelling duurt anderhalf uur. De laatste voorstelling is gereserveerd voor de bewoners van het gasthuis maar voor de voorstellingen van 10.30 en 13.30 uur kunnen nog" kaartjes worden gekocht door de doelgroep.

De doelgroep die wij op het oog hebben bestaat uit:

• Kinderen die speciaal onderwijs genieten buiten Millingen aan de Rijn (plus begeleider) tot en met groep 4

• Leden van de groep N.A.H. (niet-aangeboren-hersenafwijkingen)

• Inwoners van Millingen, Kekerdom en Leuth met een lichamelijke of geestelijke beperking (plus begeleider)

Een kaartje kost vijf euro en kan gereserveerd worden via de receptie van het gasthuis (op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur kunt u langskomen bij de receptie van het gasthuis; 0481 431644).


deel deze activiteit