Goededoelenmarkt kindcentrum Op De Horst

vrijdag 24 mei 2019 17:00

GROESBEEK/DE HORST – Op vrijdag 24 mei wordt er in Kindcentrum Op De Horst aan de Plakseweg van 17.00 – tot 19.00 uur een goededoelenmarkt gehouden. Daarbij zijn allerlei activiteiten zoals pony rijden, een race stimulator, nerf schieten, dansen, verkoop van plantjes en men kan naar een schat zoeken.

Iedere klas van Kindcentrum Op De Horst levert een bijdrage door het verkopen van diverse knutsels, popcorn of het organiseren van een spel. Uiteraard is er op de goededoelenmarkt ook wat te eten en te drinken. De munten zijn voor 0,75 euro te koop.
De opbrengst van deze goededoelenmarkt gaat een deel naar het organiseren van activiteiten met kinderen en ouderen van De Horst, terwijl het andere deel naar de school zelf gaat om er leuke dingen van te doen. Donderdag 23 mei is er een sponsorloop waarvan de opbrengst ook voor de twee doelen zijn.
Bewoners van De Horst die het goede doel willen ondersteunen kunnen dat ook doen door het geven van een donatie (particulier of bedrijf). De namen van de donoren zullen zichtbaar op het schoolplein aan de Plakseweg te zien zijn. Ook kan men zich opgeven via frans.kolkman@bs-opdehorst.nl onder vermelding van het bedrag en 'sponsoring Goede doelen markt 2019'. Het gebeuren vindt plaats in en om de school aan de Plakseweg in Groesbeek.