Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (11)
    Evenement

Wandelchallenge Heumen en Mook en Middelaar 'Iedere meter wandel je beter!'

donderdag 23 mei 19:00 uur

REGIO - "Doe mee aan de Wandel Challenge van mei tot september. Heeft u (risico op) longklachten, hart- en vaatklachten, diabetes, overgewicht of een andere reden: Samen met anderen én zorgverleners wandelt u voor een betere gezondheid en een beter gevoel! Het motto is: ‘iedere meter wandel je beter!’ en het is ook nog eens gezellig."

"Vanaf 23 mei wandelen we elke donderdagavond om 19.00 uur tot en met de afsluitende vierdaagse van 25 - 28 september. Voor de finaledag op 28 september gaat de hele groep naar Den Haag. De ervaring leert dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen! Leeftijd speelt geen rol. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau en de afstand langzaam opgebouwd. U kunt dus nog eenvoudig instromen tot 10 juni! We wandelen in drie groepjes met verschillende tempo’s dus echt iedereen vindt aansluiting!

Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km. Het wandelen is gratis. U betaalt alleen vijf euro voor een T-shirt! De begeleiding is in handen van (diabetes)wandelcoach Mirjam de Jonge, medewerkers van Gezondheidscentra Samen Gezond en andere gezondheidswerkers in de gemeenten. Informeer bij uw hulpverlener of neem contact op met Mirjam de Jonge via 06 12128494 of via info@dejonge-diabetescoach.nl. Aanmelden kan www.nationalediabeteschallenge.nl. (zoek op locatie Malden)."


deel deze activiteit