Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

IJskouwd maar tropisch feest

vrijdag 14 juni 19:30 uur

GROESBEEK - Dat carnaval leeft onder de jeugd in Groesbeek is wel bekend. Maar dat er in juni een tropisch carnavalsfeest wordt georganiseerd dat weet niet iedereen.

Op vrijdag 14 staat de Crazy Kickoff gepland. Dit grote tropische feest is speciaal voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Die hebben altijd zin in een feestje! Tijdens de avond zorgt de bekende dj IJskouwd voor de muziek. En er zijn veel live optredens van verschillende carnavalsbands. Jij maakt er, samen met je vrienden, een onvergetelijke feestavond van!

Maar er is veel meer te doen. Iedereen krijgt een gratis tropische niet-alcoholische cocktail. Er wordt een gezellig muziekspel gespeeld. Je ontvangt ook nog twee consumptiemunten en een broodje knak. En niet te vergeten een lot voor de gratis loterij. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen. Zelfs een door Jasper Cillessen gesigneerd voorwerp. Daarmee maak je bij je vrienden de blits!

De avond is vanaf 19:30 uur tot 20.30 uur kun je naar binnen. De avond duurt tot 00:00 uur. De Crazy Kickoff is een groot tropisch carnavalsfeest, gepland in de grote feesttent op sportpark Zuid.

Koop samen met je vrienden toegangskaarten voor de party. Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop via www.detreffers.nl.


deel deze activiteit