Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Artiesten maken zich op voor Heuse Heumense

woensdag 17 juli 18:00 uur

MALDEN - Op 17 juli vanaf 18.00 uur is het podium op het Kerkplein in Malden voor alleen maar Heumense artiesten. Wat te denken van de 17-mensen sterke Bigband 6611 uit Overasselt! Zij spelen vroeg op de avond. De andere grote troef uit Overasselt, Blow the Base, sluit de avond af. Deze feestband komt met vier blazers, een zanger, een zangeres én een combo.

Daartussen veel artiesten die in Malden wonen, zoals Mohadin Molly & Shadi Masri. Mohadin, beter bekend als Mo, speelt langhalsluit en Shadi begeleidt hem op slagwerk. De kwartnoten zullen ze achterwege laten: ze beloven lekkere dansmuziek! Verder treden de zangeressen Ashley Peters en Karlijn van Basten op. En het A Meezing Duo, dat Nederlands- en Engelstalige meezingers brengt. Dorpsdichter Marjolein Pieks is erbij, net als in 2017. Toen maakte ze faam met 'Saar, Saar… ik voel al weer een blaar'. En met haar gedicht over de Heuse Heumense. Ook DanceDepartment Malden treedt – met twee of drie groepen – op. De meisjes zullen ongetwijfeld een wervelende show neerzetten!

Kerkplein deels overdekt

Het Kerkplein is tijdens de Vierdaagse feesten Malden weer deels overdekt. Onder de overkapping staan tafeltjes en stoelen. Er zijn ook bier- en statafels, parasols en sanitaire voorzieningen, net als bars, een snackbar mét ijs en een barista voor koffie en thee. Parkeren kan in de parkeergarage onder Maldensteijn of onder de Brede School (aanrijden via de Broekkant), maar ook bij het winkelcentrum aan de overkant (oostkant) van de Rijksweg. Vele vrijwilligers én de artiesten maken zich op om er weer een heerlijk feest van te maken!

Meer informatie: www.vierdaagsemalden.nl of facebook.com/vierdaagsemalden.


deel deze activiteit