Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Prikkelarme speeltuinochtend in Millingen

zaterdag 24 augustus 9:00 uur

MILLINGEN - De Werkgroep Autisme Millingen (WAM) organiseert een prikkelarme speeltuinochtend op zaterdag 24 augustus van 09.00 tot 12.00 uur in de speeltuin De Steense Gemeente aan de Steenstraat 5 in Millingen aan de Rijn. De toegang is gratis.

Alle kinderen, broers en zusjes, ouders en opa's en oma's uit de gemeente Berg en Dal die, wegens omstandigheden, graag prikkelarm willen spelen zoals kinderen met ASS en/of ADHD/ADD zijn welkom. Er wordt in de speeltuin op 24 augustus rekening mee gehouden, zodat de kinderen een ochtend gezamenlijk prikkelarm kunnen spelen. De speeltuin is rolstoel-toegankelijk.

Koffie, thee en ranja met cake wordt aangeboden door de Werkgroep Autisme Millingen (WAM). Naast kinderen zullen de ouders van de Werkgroep Autisme Millingen (WAM) aanwezig zijn. Zij hebben allen ervaringen op het gebied van ASS-problematieken, en weten ermee om te gaan. WAM bestaat uit ouders van kinderen met autisme, ADHD/ADD, en wordt ondersteund door het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen en Forte Welzijn.

"Wilt u samen met uw kind komen meldt u dan aan via: WAMillingen@outlook.com."


deel deze activiteit