Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Afscheid Aloys van Velthoven, geweldige dorpspastoor en herder

zondag 25 augustus 13:30 uur

OVERASSELT - Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in onze geloofsgemeenschappen als eerst aanspreekbare pastor, is Aloys voor ons allen, zowel voor de kinderen, jongeren, ouderen, gelovigen als niet-gelovigen onder ons een vertrouwd persoon geworden. Helaas moeten wij nu afscheid van Aloys nemen en gaat hij werken als rector van de Sacramentijnen in Brakkenstein en als pastoor in Groesbeek.

Het parochiebestuur wil het afscheid van Aloys niet in stilte voorbij laten gaan en alleen mensen van De Twaalf Apostelen de gelegenheid bieden om persoonlijk van Aloys afscheid te nemen.

Op zondag 25 augustus is de afscheidsviering van Aloys in de kerk van Overasselt om 13.30 uur. Aansluitend aan de viering is er een feestelijke gelegenheid om afscheid van hem te nemen in het Verenigingsgebouw in Overasselt.

De dorpsgenoten van Heumen, Overasselt, Nederasselt en Balgoij hebben het afscheidsfeest voor Aloys gezamenlijk georganiseerd en een toepasselijk cadeau voor Aloys laten maken. Het cadeau draagt de titel 'De verbinding'. Mensen met elkaar in verbinding brengen in allen eerlijk- en oprechtheid, dit is een mooie en geweldige eigenschap. Iedereen is er welkom.


deel deze activiteit